21/07/19 - 15:18 PM


Author Topic: iPad with Logic Pro?  (Read 1506 times)

Offline Blitzcrank

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • แทงบอลออนไลน์
Re: iPad with Logic Pro?
« Reply #4 on: May 27, 2015, 05:42:38 AM »
     Read the speech to be materially many ideas

Offline Driflsina

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: iPad with Logic Pro?
« Reply #3 on: May 16, 2015, 04:23:44 AM »
I have read almost all of then have a vast knowledge of the same.

Offline Atl7

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
  • Karma: +4/-0
  • Logic Pro and Pro Tools are my Hammer & Nail
    • View Profile
Re: iPad with Logic Pro?
« Reply #2 on: July 18, 2014, 01:10:19 PM »
I'm interested too. I wonder how the iPad app functions and how it's integrated and what users say about that integration.... very interesting though.

Offline ivan

  • I-Man
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 287
  • Karma: +14/-0
    • View Profile
    • mixrevu.com
iPad with Logic Pro?
« Reply #1 on: July 02, 2014, 12:29:25 PM »
Anyone using this? How's the workflow? Glitches?

I love to record and mix music and meet others who love it just as much as I do.